söndag 16 december 2012

En riktigt bra helg

I helgen har vi haft MYCKET finbesök. I fredags så kom Alen och Danira hit och myste och lekte och umgicks med oss. På lördagen så hade vi ett litet kalas för Melina, med enbart tårta och lite tilltugg, då hon är lite halvt krasslig nu och grinig, gjorde inte vi någon större sak utav det. Hon fick öppna paket och fick massor fint. Ett kök, två vagnar, dockor, kläder, verktyg, te-servis, lampa, små grejer till rummet och lite instrument att spela på. Hon var så himla glad.
Danira hade även bakat en tårta i massa färger som var jättehög och fin. Ni måste se bild för att förstå och det kommer senare!

Hela Daniras familj kom, farbror och faster, Ajlas föräldrar med Ajla, Dzenita med sina två små barn och min familj.

När alla hade gått så plockade jag undan lite och Melina lekte med dem nya grejerna. Vi avrundade med Kalle Anka - skattjakten och myste. Melina somnade tidigt då hon var trött. Jag hade också hunnit somna, innan hjärtat kom och kröp ner bredvid.
På morgonen åt vi en brakfrukost tillsammans med Melina, innan han åkte hem för att pyssla med en massa sysslor så som att tvätta och städa osv. Han är så himla duktig!

Nu ska vi mysa och busa för att avsluta denna helg på allra bästa sätt.

Inga kommentarer: