måndag 10 oktober 2011

Better days are coming

Melina åkte iväg nyss och jag är helt ensam hemma. Ska börja färga håret strax, då jag inte orkade sist jag tänkte göra det. Har även lite byxor att sy in, sydde in tre par igår, men måste även fixa mina skinnbyxor. Vill börja använda de igen.

Dagen i sig kommer att bestå mestadels utav att slappa och vila, är riktigt slut då jag vaknade vid 07.
Framåt kvällen blir det middag och bio.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hur fasen ska du kunna börja jobba om du tycker att 07.00 är tidigt att vakna. Det gör ju de flesta arbetsföra människor, och en hel del långt innan dess.Dags att börja leva att vuxet liv???!!

NINA sa...

anonyma alltid lika trevliga och alltid utan hjärnceller:) det handlar ju om rutiner och struktur..det är lite svår med det om man är mammaledig och man har ett litet barn dygnet runt. men börjar man jobba går man och lägger sig i tid för att kunna vakna pigg och glad kl 7 för att orka en arbetsdag...SEN får man in rutinerna ganska snabbt.. MEN jag vill också påpeka att man får känna sig trött för att man gått upp 7...det är naturligt att känna sig trött ibland:) hur är det med dig annars anonym?

Alma sa...

Blir så arg när jag ser dessa töntar kommentera ANONYMT. I denna kommentar är tönten helt dum i huvudet. Alla precis alla är trötta vare sig dom går upp 6, 7 elr 8!!! Dt är mänskligt. Jag är mamma och jag går upp tidigt varje morgon för att jobba men jag tkr dt är för tidigt. Jag är ändå vuxen för dt!

Elle sa...

Om du anonyma verkligen inte har något annat för dig än att sitta och vara elak mot andra så SKAFFT dig ett LIV FÖR DU VERKAR INTE MÅ BRA!!!!!!!!

Dalmira sa...

vf skriva anonymt??
vågar du inte vissa vem du är elr?
Ärligt talat lägg ner skiten.
Alla människor är trött spelar ej nån roll när man går upp.
har du inget annat för dej än och kollar vad nermana gör och när hon går upp?

nermanatahirovic sa...

Kan faktiskt inte göra något annat än att just SKRATTA :) Haha.
Vad gulliga ni alla är som har svarat på denna anonyma kommentar och jag håller med varenda en utav er.
Men folk har ju alldeles för mycket fritid ifall det orkar klanka ner på mig hela tiden.

Kram på er fina i alla fall! Gör mig alltid glad att se att det finns ett hopp för mänsligheten trots vissa idioter :)

Zandra sa...

Men den som skrev det där anonyma var väl inte för att "klanka" ner på dig utan det var nog mer en fråga? När du har en öppen blogg utan lösenord etc så får du räkna med sådana "dumma" frågor kan man tycka!

nermanatahirovic sa...

Om du läser om kommentaren igen så förstår du nog DÅ att det var för att klanka ner. :) men alla tolkar vi saker på olika sätt. Självklart vet jag att jag inte har lösenord och har inget emot när folk kommenterar :) tycker det är kul att se hur vissa orkar bry sig om skitsaker bara. Det gör min dag ibland! Haha

Edina sa...

Jadni ljudi som försöker klanka ner på Nermana men lyckas tyvärr inteeee! MOOOHAHAAHAHA