söndag 6 november 2011

I put it down

Har haft en riktigt klockren helg faktiskt. Har tillbringat en massa tid med Melina och njutit utav hennes glädje som hon sprider.
Igår åkte vi som sagt till Malmö tillsammans med mormor och morfar, till kusinerna. Melina hade två lekfulla kamrater, det var verkligen galna huset hela dagen lång. Vi lekte mest med barnen och umgicks med varandra och åt god mat! Melina fick även en massa fina kläder, lika bortskämd som alltid. Den lilla tösamajan!

Imorse så vaknade vi utav att den näst minsta, kommer in och ropar i rummet pigg och alert. Så det var bara att ta sig upp. Blev att gå en sväng på stan och jag fick en massa grejer utav mor och far. Idag är det även Bajram, så Bajram Serif Mubarek Olsun till de som firar!

Imorgon bitti åker Melina till sin pappa, då ska jag fixa lite ärenden på morgonen och iväg på möte 14. Efter det blir det att åka hem och laga lunch, för att sedan åka in till stan och ta en efterlängtad fika.

Tänkte chilla lite från skrivandet på bloggen, ska njuta för fullt ett litet tag. Har en del att se fram emot, speciellt helgen. Can't wait!

1 kommentar:

A sa...

allah razi olsun :)