söndag 21 augusti 2011

Att säga hejdå

Har haft en av de bättre helgerna nu. I fredags så åkte grabbarna och jag ner till Göteborg. Det första vi gjorde var att hämta nyckeln till Oscars rum och så, sen började vi packa upp och fixa. Notera att jag gjorde det, haha. Grabbarna satt och spelade FIFA hela den kvällen.

Igår så gick vi upp och åt frukost och gjorde iordning oss. Vidare till IKEA för att handla lite praktiska saker så som galgar, förvaringslådor osv till Oscar. Jag hittade även två par set med lakan och örngott som jag fick med mig hem. Eller jag fick de av Oscar, då han betalade. Bara en sån liten grej kan göra att man blir glad, oavsett priset!
Efter det åkte vi till Nordstan, där jag hade hoppats att jag skulle få med mig något snyggt hem. Men icke. Precis innan vi skulle åka så bestämde jag mig för att prova en ring och den passade och var snygg, så det var mitt största kap denna gång.
Nästa stopp blev Liseberg, vi åkte inga karuseller utan tillbringade ett par timmar i Casinot och spelade Blackjack. Älskar adrenalinet!
Avslutade kvällen med mat på Texas Longhorn och vidare hem igen, där jag hängde in kläder åt Oscar och grabbarna spelade FIFA fram tills det att vi skulle sova.

Imorse när vi vaknade och började packa så kändes det så konstigt. Men framför allt när vi hade släppt av Alex på Landvetter och Oscar och jag satte oss för att äta på Subway innan min buss skulle åka. Det kändes så tomt inombords och det växte ännu mer när jag fick min resväska av Oscar och han pussade och kramade mig hejdå.

Det verkligen känns att jag har lämnat kvar en stor del utav mig nere i Göteborg. Det är såna blandade känslor, för jag vet innerst inne att det kommer gå bra. Men samtidigt så tänker man på en massa faktorer och allt vad det innebär och så vidare. Ja, vi tjejer funkar annorlunda jämfört med killar. Tyvärr, säger jag i vissa lägen ..

Men nu ska jag vara en stark tjej och fortsätta på samma spår. För jag älskar Oscar och jag vet att han älskar mig. Vad mer behövs liksom?

Kan inte beskriva glädjeruset och lyckan jag kände när jag hämtade Melina idag. Henne leende och henne ljud hon för, hon är så himla underbar. Med henne i närheten, så försvinner alla andra problem. Hon gör mig glad och lycklig, bara genom att finnas. Min ängel.

Nej, nu ska jag sova. Är så himla trött, inte för att jag vet varför .. Men godnatt!

Inga kommentarer: