onsdag 28 september 2011

Du är mitt mirakel

Efter BVC och Mjölby, där det blev lunch med Pia och Anna (och Melina såklart). Så fortsatte Melina och jag våran dag på Ströget med lite fika tillsammans med kusin, Allan och Ninos. Både Melina och jag somnade rätt fort efter det, för vi hade inte sovit eftermiddag. Resten av dagen har enbart bestått utav mys och att njuta till ljudet utav hennes skratt!

14 kommentarer:

Edina sa...

Mashallah cjerke ti.

nermanatahirovic sa...

Hvala! :)

.. sa...

Är det en hel vindruva melina har i munnen? isf är det tur att hon lever...

nermanatahirovic sa...

Trodde inte vindruvor var gula/orangea? :) hon mår huuuur bra som helst faktiskt. Något mer att kommentera? :)

dalmira sa...

Grattis visste inte att du ens hade barn. Va roligt. Hon är jätte gulligt. Lycka te me allt.
Kram

Aida sa...

Mashalla jes napreduje :)

Anonym sa...

Det ser ut som en vindruva, men hur som helst är det ju något runt och verkar halt det hon har i munnen. Och det är livsfarligt! Hur lätt som helst att det halkar ner och hon sätter i halsen o i värsta fall kvävs!!!

nermanatahirovic sa...

Tack Dalmira och Aida!! :)

Ja men kära du, skulle väl aldrig ge något till Mröina att äta som inte är bra för henne. Så sköt ditt eget liv tack :)

nermanatahirovic sa...

Tack Dalmira och Aida!! :)

Ja men kära du, skulle väl aldrig ge något till Mröina att äta som inte är bra för henne. Så sköt ditt eget liv tack :)

Anonym sa...

Va e de då som du stoppat i munnen på henne???? SER farlig ut men e kanske nåt helt naturligt Hennes tunga tex?

nermanatahirovic sa...

hahahahaha, folk alltså .. Tur att man får sig ett gott skratt rätt ofta :) Jag stoppar saker i hennes mun som är BRA för henne. Resten kan ju du reda ut och fundera riiiiktigt länge på vad det kan vara.

Dalmira sa...

asså har ni inget bättre för er än och lägga i er i folks liv eller??
Är de ni som är hennes mamma elr är de nermana? hon vet nog vad som är BÄST för flickan och vad hon kan ÄTA och inte ÄTA. Vf bryr ni ens er fan lägg ner. låt flickan vara. Tror inte ni ÄR så himla mkt bättre med erna ungar elr har ni ens några?..

D sa...

Tycker det är sorgligt att använda sig av melina för att komma åt nermana. Låtsas inte som att ni 'bryr' er om melina, det märks ju tydligt vad poängen är. Att man orkar lägga energi på andras barn måste vara tidskrävande. Slår vad om att du zoomade in bilden för att kolla noga vad det kan vara? Låt en mamma njuta av sin tid med sitt barn utan att behöva få kommentarer som ska 'rätta' hennes uppfostran av sin dotter. Gäller alla mödrar, inte bara nermana. Just let them be happy?

nermanatahirovic sa...

Tack D för din kommentar! Men liksom, man orkar inte ens ta åt sig på det sättet. Utan man undrar hur folk orkar lägga ner tid, när de inte ens har tid till att titta på sig själva verkar det som. Så himla tragiskt. Precis som du skrev handlar det ju inte enbart om mig, utan annat folk också.
Puss!