tisdag 21 februari 2012

Sometimes

Ibland blir det inte alls som man tänkt sig .. Jag kallsvettas och har vaknat nästan varannan timme inatt för att gå på toa, blir inte att göra någonting idag. Varken simma, gymma eller något annat. Proppade i mig precis tabletter och ska vila, så jag kan ta mig till dagiset imorgon bitti!

6 kommentarer:

Selma sa...

Ursäkta men jag måste bara påpeka att du vid ett antal tillfällen har skrivit dagis, det finns inga dagis kvar i Sverige. Det är förskolor. Det är en helt annan sak. Jag påpekade detta av du ska veta som du säkert redan vet att det heter förskola:) absolut inte för att vara dum.

nermanatahirovic sa...

Jag är väl medveten om det, men det låter inte lika "gulligt" att säga förskola, som dagis. Skriver det eftersom det passar mig bättre och låter roligare för Melina att säga "nu åker vi till dagiset och leker" än "nu åker vi till förskolan och leker". En smaksak, men är inte trög. :)

Sarah sa...

Håller med dig Nermana! DAGIS låter mycket gulligare och jag tror 99% av alla föräldrar säger "dagis" fastän alla vet att det heter förskola,en jättetråkig benämning.

nermanatahirovic sa...

Ja exakt!! Det tror jag med och även vet med tanke på de man träffat och träffar som har barn osv. Dagiiis it is! :)

Selma sa...

Fast dagis är ju en förkortning för barnhem och på ett barnhem var det barnpassning som gällde, det är det inte längre! Dagis låter gullgare än förskolan som du nämnde men det är viktigt att det bli rätt för barnen att de inte tror att det är ett dagis när det inte är det. det kan man ju som förälder tala om för barnet vid 2 års åldern. :)

nermanatahirovic sa...

Orka göra en så stor grej utav en sån sak? Hahah herregud. Jag gör väl precis som jag vill? Och tror inte att Melina tar skada utav att jag skriver dagis eller säger dagis. Hon kommer att förstå att det är en förskola tids nog, så det är ingen fara. Men tack på förhand :)