torsdag 24 mars 2011

Everything that matters is the truth

Så jääääkla söt! Detta är vad jag har njutit utav nu på morgonen och ska fortsätta med det. :)

9 kommentarer:

alexandra sa...

hoppas att allt har gått bra idag!! kram :)

Anonym sa...

GÅSTOL till en 3 månaders baby!!!!???? Du kan inte mena allvar! Det är flera månader för tidigt! Ska du lära henne cykla när hon är 1 år?! Bättre att du skaffat böcker om baby och deras utveckling. Ställ undan gåstolen och låt henne sitta med stöd för hela ryggen och nacken tills det är dags om 3-4 månader.

nermanatahirovic sa...

Detta var bara dock att jag provade, för din information :) Jag har läst på tillräckligt och att sätta henne i en gåstol i några sekunder, skadar inte henne alls. :) Jag är väl medveten om allt, men tack ändå hörde du. :)

Anonym sa...

Vad bra!!! Det kunde gå riktigt illa annars. Men varför skaffa gåstol NU när hon ändå inte kan använda den?! Lycka till med den söta lilla:

Dani sa...

Det finns faktiskt många som låter sina 3-4 månader gamla bebisar sitta i gåstol väldigt KORTA stunder beroende på hur starkt barnet är i nacke och rygg och därför behöver det inte alls gå illa. Eftersom melina inte kan sitta upp själv är inte det rekommenderat att hon leker länge i den. Men väldigt korta stunder går bra har jag läst. Om barnet sitter för länge och ofta i gåstol kan motorik i överkropp och underkropp bli olika. Melina hör hemma på golvet på en filt än så länge och kan variera detta en babysitter om ligga ner blir 'tråkigt' för henne. Tills hon kan börja krypa om jag har fattat det rätt? Däremot skriver alla 'experter' lite olika och därför tror jag att det är bättre att ta det säkra före det osäkra precis som nermana gör. :) det so
Snarare är det 'farliga' med gåstolar är säkerheten vad gäller själva produkten. Enligt konsumentverket är bara en gåstol av 13 godkänd. Det är läskigt. Men så länge föräldrar har extrem koll på barnet i den borde det inte vara något problem när det gäller melina iallafall. Hon är aldrig ensam och alltid under uppsikt :D vi ses i eftermiddag. <3

nermanatahirovic sa...

Jo jag har läst samma sak Danira! :) Men alla säger som sagt olika, det finns ingen "expert" som kan en sak så har alla andra fel. För alla "experter" säger olika saker, även om några är på en sida och andra halvan på en annan.
Jaa, hon är såklart aldrig ensam. Alltid någon som håller koll på henne, går ju inte att sluta titta. :D haha. JAAA, vi ses om ett par timmar! <3

Jasmina sa...

Var tvungen och lämna en kommentar, kikar in här lite då och då. Din Melina är riktigt söt! Angeånde gåstolen: Anonym: "..Annars hade du kunnat gå illa till"? Det är så individuellt, du kan ha henne kortare stunder och det är absolut inte farligt ska ni veta. Tvärtom bara bra att hon vänjer sig :)

Jasmina sa...

Ursäkta mitt slarv språk, haha. "annars hade DET gått illa till" och "angående" skulle det stå =D.

nermanatahirovic sa...

Jaa, ellerhur! :) det är individuellt och självklart är det ingen fara då jag inte har henne där långa stunder och framför allt inte ofta!
hahah, ingen fara! :)