måndag 26 december 2011

I miss you like crazy!

Dock saknar jag denna fina människa! Har inte varit ifrån henne såhär länge någonsin, kan inte ens föreställa mig hur det kommer kännas över alla lov och under sommaren. Känns i hjärtat till TUSEN!
Ska hämta henne imorgon kl 17 och då ska vi mysa och gosa som aldrig förr!
Jag älskar dig din prinsessa. Den vackraste flickan på denna jord!

8 kommentarer:

Anonym sa...

vafan är du för en mamma?
festar varje helg?!

DU SKRIVER ATT DU LÄNGTAR EFTER HENNE PÅ BLOGGEN! MEN GÖR DU VERKLIGEN DET NÄR DU FESTAR ELLER?

DU VET JU INTE ENS HUR EN MAMMA SKA VA?

B sa...

B.

Du, anonym sköt ditt liv istället!
Vad vet du om hur en UNG mamma ska vara ? Ska hon sitta hemma gråta floder varje helg hon inte är med sin dotter ? Vilket sätt skulle det visa att hon sakna din dotter mer lr gynna henne lr hennes dotter ? Precis. SHUT THE F*UK UP!

Och Nermana, inget annat än att beundra dig =) Skit i det patetiska kommentarerna.

Som jag upplevt genom din blogg som jag följt länge får intrycket att du är en SUPER BRA MAMMA !

nermanatahirovic sa...

Tack ska du ha "B"!!! Jag tar inte åt mig det minsta lilla utav patetiska kommentarer som bland annat denna. Det är bara personer som är osäkra i sig själva och försöker trycka ner andra. Mig i detta fall, fast det lyckas de aldrig med. För jag vet hur jag är som mamma, mer behövs inte.

Tack så jätte mycket för de fina orden! De värmer!
En stoooor kram till dig!!'

D sa...

jag tror att alla föräldrar som har delad vårdnad saknar sina barn när barnet är hos den andra föräldern, men för det så måste de ju leva sina liv också. det innebär ju inte att man måste sitta hemma instängd och inte kunna gå ut bara för att man saknar sitt barn. det påverkar ju inte hur man är som mamma eller pappa och hur man är mot sitt barn. dessutom är melinas föräldrar unga föräldrar som fortfarande tycker det är kul att gå ut! det måste man ju också ha förståelse för. ensamstående föräldrar på 30-40+ kanske hellre stannar hemma eller göra annat än festa när barnen är borta. fast det betyder ju varken att de är bättre eller sämre föräldrar.
förstår inte riktigt argumentet för att man skulle vara en dålig förälder pga att man festar när barnet INTE ens är hemma hos just den föräldern.

S.. sa...

Även fast man är ung D så anser jag att man kan ta lite ansvar och tänka på vad man gör och spec HUR man gör det. Är det verkligen nödvändigt att gå ut varje helg? Och vad ska man ha förståelse för? Förstår inte riktigt. Att hon vill gå ut och festa för hon är ung? Bullshit. Hon är ung, hon är även en mamma och med den rollen kommer ett ansvar. Jag tror inte att N är en dålig mamma, men hon själv sätter sig i dåliga dagar vilket inte är roligt för varken henne eller hennes barn.

nermanatahirovic sa...

D, jag håller med om VARENDA ord.

För det första "S", hade du känt mig så hade du vetat att jag inte ens går ut varje helg. ELLER ifall du läst tidigare inlägg. De helger Melina är hos mig, går jag inte ens ut .. vilket är varannan helg. De helger hon är hos sin pappa, brukar jag inte alltid gå ut.
Att gå ut och träffa sina vänner, betyder inte att man festar. Jag är nykter och går ut för att alla är just ute och samlas där.

Det sjuka är att folk som inte ens har barn eller ens har gått igenom det jag gått igenom, kan yttra sig om detta. Vilket är så jävla ironiskt.

Jag vet att jag är en bra mamma och att jag är en bra förebild för Melina, att umgås med vänner och bekanta, skadar henne inte för fem öre.
Hade jag som sagt varit 30-40 kanske jag hade föredragit att sitta hemma VARJE helg och ta det lugnt med en film och ett glas vin med mitt sällskap.

Titta på dig själv, innan du kan yttra dig om något du inte har en aning om. För hade du haft barn, hade du förstått.
Mind your own damn business, ifall mitt liv och mitt sätt att leva mitt liv på stör dig.

Ann sa...

strunta i vad de säger om dig!

det är bara bullshit!
du är ju en jättebra mamma till Melina tycker ja!

de borde sköta sitt!

nermanatahirovic sa...

Tack så jätte mycket! Jag tar faktiskt inte åt mig utav dumma kommentarer :)
Gullig du är!