måndag 9 januari 2012

Life is too short to worry about what others think or say about you. Have fun and give them something to talk about

När jag hämtade Melina imorse var hon trött och hungrig. Så vi åt och sedan sov vi tillsammans i en liten powernap på två timmar faktiskt. Nu ska vi bege oss ut och busa i snön medan den fortfarande finns!

9 kommentarer:

C sa...

Var melinas pappas nya tjej där då ? hon verkar ju komma och gå lite i deras liv. i denna stan märks ju sånt väldigt lätt. är det så nyttigt för melina kan man ju fråga sej.....

Anonym sa...

Ursäkta att jag märker ord, men en powernap varar högst 20 minuter....

nermanatahirovic sa...

Ja men Guuuuuud ja..... Va?! Fet visste jag inte ... Herregud :)

nermanatahirovic sa...

Det* menade jag ju såklart..

Alexandra sa...

Nej jag vet! Skitjobbigt. Men rebecca hade ett par som jag får låna som tur är :)

devetu sa...

Hon är i Stockholm just nu, men ska flytta ner permanent till Motala i Februari.

Vet att hon bryr sig så himla mycket om Melina och tar hand om henne, så "C" behöver inte oroa sig. :)

Kram!

Timmy sa...

Ska jag vara helt ärlig så vill jag helst inte att ni lägger er i mitt liv, jag vet vad som är bra för min dotter, och jag skulle aldrig göra något som skulle kunna skada Melina, och det vet ni innerstinne. Vad jag gör på min fritid och vem jag är tillsammans med är min ensak, inte eran.
Och nej, Freja har inte varit här på ett bra tag!

Tack på förhand!

Anonym sa...

Håller med "C" ett himlans farande.
tar hand om henne ja det gör hon ju tydligen eftersom melinas pappa har lämnat henne ensam med henne. ingen hemlighet precis. Medan andra kommentarer säger att nermana borde lämna melina hos hennes pappa istället för sina morföräldrar? så att hans tjej kan ta hand om henne då när hon flyttar tillbaka hit el? Människor som skriver böcker om nermanas val och framställer pappan som en ängel. Ja höreni, ni verkar missa en hel del. och på tal om förebilder nermana väljer som "killar" till melina, är man en bra förebild om man trycker upp tuttarna på bilder? Jag har ingen personlig åsikt om det egentligen men eftersom ni tjatar om förebilder så kan ni väl svara på vad ni säger om det. Ni följer ju varenda steg som händer menar jag?

Alma sa...

Herregud människor lägg ner för fan!!! Ni har verkligen seriösa problem!